torsdag 25 september 2008

Svalan

Idag var en givande jourdag. Vi fick en slant av ABF till en föreläsning som jouren anordnar som handlar om ätstörningar och kroppsuppfattning på Valhall tisdagen den 14e Oktober och vi fick även ett organisationsbidrag från kultur och fritidsförvaltningen. Det är fortfarande ganska långt från målet om att kunna ha en halvtidsanställning inom jouren men en liten bit på väg.
Tyvärr gör det här med pengar att vi hamnar i ett moment 22. Utan pengar kan vi inte gå på alla utbildningar som vi skulle vilja (och behöva) för att bli så bra jourledare som möjligt, och vi kan inte heller ta oss tiden att gå ut i skolor (eftersom det är dagtid då vi själva har fullt upp). Vi behöver ju oxå befinna oss bland ungdomarna bl.a på allaktivitetshuset och som nattvandrare, men det är tidskrävande och än så länge är vi ganska få aktiva. Man kan bara begära av folk att göra saker gratis under en viss tid, tillslut försvinner glädjen i det och kvar blir endast krav.
I helgen ska vi iaf på utbildningshelg till Göteborg vilket jag ser fram emot och det är ytterligare två utbildningar inplanerade under hösten.

Inga kommentarer: